Drie maanden lang zette “TranslabK” duurzame initiatieven in de Kempen in de kijkerĀ met het project “Nieuwe Tijden“. Marjolein vzw deed mee. We vinden het geweldig dat er taalrijke andere “buren” zijn die meewerken aan een betere toekomst – zo veel positieve energie in diverse cursussen, lezingen, wandelingen, bedrijven… Zeker potentieel om in de toekomst iets samen te doen. Leuk ook dat weer meer mensen ons & dit wereldje hebben ontdekt – welkom šŸ™‚

Wat was er precies bij Marjolein vzw te doen:
EnerzijdsĀ stonden we mee op de markt van Herentals en van Mol. Je kon ons in levende lijven ontmoeten enĀ zaden & plantjes & informatie krijgen. Er was een gezellige sfeer en in Mol was zowat iedereen verbaasd over al die lekkere bloemen die ik op het boord zette šŸ™‚

Anderzijds hadden we workshops in de agenda gezet – eetbare bloemen waren daarbij ook thema. De deelnemers kregen de basisprincipes & -recepten mee en hopelijk veel goesting om verder uit te proberen. Ook de waskracht-workshop was er weer en kreeg veel belangstelling. Ik geniet er telkens weer om een deuropener te zijn, om te laten zien dat het allemaal niet moeilijk moet en in tegendeel veel opties mogelijk zijn. Er kan zo veel zodat er wel altijd iets is dat bij u past. De gezellige sfeer en al die weetjes brachten dan ook positief feedback – leuk šŸ™‚

En nu? Het is zeker nog niet gedaan šŸ™‚ Vorming plus geeft nog steeds goede ondersteuning bij taal van projecten en ideeĆ«n, ookĀ de Transitiegroep Mol&Balen blijft actiefĀ – en wij van Marjolein vzw en de mier-crew doen gewoon voort natuurlijk!
Hou dus onze agenda in de gaten voor volgende workshops en projecten.
Als je wilt dat uw tuin ook eens dat “ietsje meer” krijgt, of als je eens mee wilt doen als helpende hand, of een workshop wilt aanvragen, dan laat het ons weten!


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder