Voor sommigen is het al lang evident, voor anderen misschien wel verbazend: Er gebeurd van alles om er een betere wereld van te maken, met zijn allen, soms met kleine stappen.

Vorming Plus Kempen heeft zich tot doel gezet al deze fijne initiatieven op kaart en in de kijker te zetten. Zoals ze zelf op hun website schrijven: “De wereld verandert zienderogen. We zien meer en meer mensen lokaal bezig om meer greep te krijgen. Op hun leven, op hun voeding, op hun aankoopgedrag, op het samenleven. Dat doen ze door samen dingen te lenen, ruilen, delen, huren.
Ook in de Kempen zijn er zo veel plaatselijke initiatieven: samentuinen, repair cafés, voedselteams, buren die auto’s delen, cohousing, …
Van 1 april tot 30 juni 2017 willen we de Kempen kennis laten maken met die duurzame burgerinitiatieven. Met vijf grote evenementen, én met financiële, inhoudelijke en promotionele ondersteuning voor activiteiten van lokale verenigingen.
Lees er alles over op www.nieuwetijden.be ”

Dus, grijp de kans om het allemaal te ontdekken en te beleven!
Marjolein vzw is alvast mee – je kunt ons ontmoeten op het evenement te Mol op 11 juni, of deelnemen aan de workshop “Natuurlijke waskracht” (30 mei) of “Kleuren op je bord” (27 juni). Meer info staat in de agenda of de kalender van Nieuwe Tijden.

Tot binnenkort, hé 🙂


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder