We willen dat iedereen omgeven is door een paradijs – dus ook jij!

Overal mogen oases zijn met lekker fruit, kleurrijke bloemen, wonderbaarlijke belevingen, gezellige ont-moetingen en voedende rust.

Elk verlangen is het waard om een plaats te krijgen, voor elke plant is er de juiste plaats om te floreren. Vergif en overbodige snufjes daarentegen horen niet thuis in het paradijs.

Je kan bij ons de nodige kennis opdoen zodat je de belangrijke stappen weet te zetten. Je kan dan helemaal “thuiskomen” op een simpele, doeltreffende manier.

Ben jij er helemaal klaar voor om ook jouw paradijs tot leven te laten komen?

Kies dan jouw pad om het soepel & simpel waar te maken:

1) Jouw uniek traject samen uitgestippeld

Zet je wenslijst op, ga op verkenning van je kleinood en krijg individuele ondersteuning in het sorteren van keuzes die relevant zijn voor jou! Wat past bij jouw wensen, op jouw plaats en dit moment ?! Theorie wordt nu praktijk – niet zo maar copy-paste maar wat er écht toe doet! Je groeit daarmee in eigenaarschap en inzicht over hoe het in elkaar zit & wat allemaal de mogelijkheden zijn. Ga zelf aan de slag en weet dat je telkens een partner terzijde hebt voor taken die complexer zijn (zoals bv plantenschema opstellen).

2) Verrassend nieuwe vaardigheden, met de natuur mee

Ontdek tijdens interactieve lezingen, workshops of wandelingen wat je met welke plant, kruid of bloem zoal kunt doen. De focus ligt op toepasbaarheid in het alledaagse leven zonder uren studiewerk. Uiteraard is er altijd nog meer om te leren 🙂 We delen graag vanuit onze ervaring en horen ook graag wat voor jou werkt.

Enkele voorbeelden: Welke kruidige helpers heb je om je welzijn te ondersteunen? Welke bloem is niet alleen sierlijk maar ook lekker? Hoe kan je met de kracht van de natuur je was proper krijgen? Hoe kom je van bloem tot zaad en terug naar bloem? En dergelijke meer. Dit aanbod wordt meestal in samenwerking met Velt vzw, Avansa vzw of Transitie Mol & Balen georganiseerd. Kijk hiervoor in de agenda en schrijf je in!

Als je ook eens een eigen activiteit wilt aanvragen dan kan je dit formulier gebruiken.

We werken ook aan een online aanbod “Op weg naar je paradijs…” – schrijf in als je daarover meer wilt weten & wilt bijdragen met jouw vragen! JA, ik wil in co-creatie stappen zetten!

3) Leren door te doen

Gewoons eens de handen uit de mouwen steken en je laten inspireren. Ook dat kan.
Kijk alvast op deze lijst van mogelijke taakjes. In de loop van het jaar zullen er ook verschillende “aanpak momenten” zijn in onze inspiratietuin of elders.
Wil je erbij zijn? Schrijf je dan in via onderstaande knop!
Voor een Open-Tuin-Dag kijk je in de agenda of schrijf je in voor de nieuwsbrief.