Herken je dit:

  • Je hebt veel ideeën maar er zit nog iets in de weg.
  • Van alle to-do-lijstjes verlies je uit het oog waarvoor je het eigenlijk doet en dat je ook eens mag ontspannen & genieten.
  • Er is ook eens tijd nodig om stil te staan en te sorteren wat je achter jou wilt laten en wat werkt om verder mee te nemen.
  • Soms mag je ook gewoon rusten en niet bereikbaar zijn, gewoon voor jezelf.

Dit zijn heel waardevolle thema´s die vaak te weinig aandacht krijgen. Als je toch op die verlangens van groei, ontmoeten, loslaten en cocoonen ingaat dan ervaar je snel welk positief effect dit heeft – op welzijn en productiviteit.

Voor die redenen hebben we samen met Andess Balen een reeks boswandelingen in het leven geroepen. Dankzij de zachte kracht van de natuur zal jouw systeem een boost krijgen:
We wandelen door mooie stukken natuur van Balen en nemen onderweg verschillende pauzes voor kruidige thee´s (of beter: infusies) en energetische oefeningen. Passend bij het seizoen geven we aandacht aan de verschillende thema´s die spelen zodat je stap voor stap zowel fysiek als mentaal gesterkt wordt.
Het belooft een fijne beleving te worden waarbij je de pure kracht van kruiden kunt proeven en ervaren hoe je organen kunt sterken & blokkades kunt oplossen. Veel kilometers doen we daarbij niet maar leggen wel een waardevolle “weg” af.
Heerlijk en opbouwend tegelijk!

Een ervaring waarvan je nog lang kunt nagenieten en de tips achteraf zelf kunt toepassen telkens wanneer je het eens nodig hebt. De thema´s “begin” – “vieren” – “loslaten” – “zelfzorg” zijn uiteraard niet enkel aan de seizoenen gebonden maar kunnen op elk welk moment in het leven voor jouw van toepassing zijn, bv als je een nieuw project begint of afsluit, als er een nieuwe fase in je leven begint enz.

De kruiden komen uit onze inspiratietuin met liefde geteeld, en de energetische oefeningen zijn gebaseerd op de holistische Chinese geneeskunde. Je bent dus in goede handen van Aline & Ann – een combinatie van veel passie rond kruiden (en planten in het algemeen) en rond energetisch werken (en holistisch welzijn in het algemeen).
Wees van harte welkom om deze mooie cocreatie mee te beleven!

Je kunt elk wandeling losstaand meebeleven of het hele pakket nemen.
Nieuwsgierig? Dan vindt je hieronder alvast een overzicht.
Enthousiast? Dan zeker inschrijven om je plaats te reserveren!
Heel graag tot binnenkort 🙂

copyright foto 8photo via Freepik

Lente

* 18 maart, Keiheuvel + EXTRA: 7 mei

Wanneer de lente er is dan voelen we duidelijk het begin van iets nieuws. Tegelijkertijd zijn we ook nog moe van de winter met z’n korte & koude dagen. Vaak hebben we nu veel ideeën & wensen maar geen idee hoe we die allemaal een plaats & tijd zullen geven om ze ook gedaan te kunnen krijgen…
Will je samen met de lentebloeiers “opschieten”, met stralend zelfvertrouwen? En oude frustraties wegwerken zodat je pad vrij is voor wat je werkelijk wilt bereiken? Wees dan welkom om samen op stap te gaan!
De energie van de lente staat voor zuivering en voor “in gang geraken”. De organen lever en galblaas staan centraal op dit moment. Heb je last van je spijsvertering, van uitstelgedrag, van vermoeidheid, van dingen die op je lever blijven liggen of dergelijk? Dan kan je wellicht van die “lente-energie” gebruiken!

Zomer

* 17 juni, Keiheuvel

Tijdens de zomer staat de natuur in volle pracht – talrijke kleurrijke bloemen, lekkere oogst, bessen om van te snoepen, in de schaduw van de bomen picknicken, festivals, vakantie… in het kort: een uitnodiging om volop te genieten!
Maar dan écht genieten, met vreugdevolle dankbaarheid voor alles wat we mochten ontvangen – vooral voor wat “vanzelfsprekend” lijkt (zoals de natuur, of ondersteuning door dierbaren, of je eigen talenten), gezonde trots op wat we al gerealiseerd hebben en zachtheid omdat niet alles perfect hoeft te zijn. Gun jezelf eens om te ontspannen.
Kan je dit ook in jezelf voelen? Alle kleuren van de regenboog aan gevoelens een plek geven zonder oordeel?
Graag gaan we je in deze heerlijke energie laten onderdompelen van plezier, compassie en verbinding. Deze thema´s zijn verbonden met dit moment van het jaar, net zoals de organen hart en dunne darm. Wees welkom om samen op stap te gaan!

Herfst

* 3 september, Keiheuvel + EXTRA: 8 oktober

De herfst komt met een mooie kleurenpracht, zachte avonden en een uitnodiging om de “oogst” te verzamelen en om te vertragen. Uiteraard zijn er ook stormen die de dieren hun schuilplaatsen laten zoeken, die de bomen hun bladeren doen verliezen en ons de kans geven om te reflecteren…
Wat is er bij jou dat gerust “gecomposteerd” mag worden, wat wil je loslaten?
Wat wil je “opslagen” aan mooie ervaringen en vaardigheden?
Gun je tijd voor reflectie om met heldere focus je volgende stappen te bepalen. Een ding is zeker: je hebt altijd steun beschikbaar! Wees welkom bij deze bijzondere boswandeling die deze thema´s aan bod laat komen en aandacht geeft aan long & dikke darm.

Winter

* 3 december, Keiheuvel

De winter met zijn korte, koude dagen zorgt bij de meeste mensen vanzelf tot cocoonen, terugtrekken en rusten. Uiteraard is er ook de eindejaarsperiode met deadlines en “verplichte” feestjes – hoe kan je met de nodige kalmte door deze periode gaan, en tegelijk bij jezelf blijven, genieten, en geen energie verspillen aan “ruis”?
Gun je tijd om te dromen, zaadjes van geluk te koesteren voor het volgend jaar. Ontdek hoe je angst in moed kunt veranderen en jezelf opluchting kunt bieden om met frisse kijk & drive de volgende stappen tegemoet te gaan. Deze thema´s en de organen nieren & blaas staan in de kijker van de sessie.
Wees welkom om samen met ons te wandelen!

Ja, dit klinkt heerlijk toch? We kijken alvast erg naar uit om jullie te mogen verwelkomen & verwennen!
Kom graag mee en laadt je batterijen terug op zodat je met plezier je pad kunt wandelen ipv in “overleven” modus te hollen. Heel graag tot dan !

De waardering is:
€30 per wandeling
€50 voor reeks van 2
€75 voor reeks van 3
€100 voor reeks van alle 4 wandelingen
– ook via vrijetijdscheques mogelijk