Het jaar begint en neemt snel vaart. De dans begint opnieuw.
De begin is koud, straks komt met meer licht ook meer warmte & kleur terug. Dan zullen de zaadjes de we uitbrengen straks veel oogst brengen als we ze goed verzorgen – zowel met fruit & groente als in idee├źn & projecten! Later, soms sneller dan gedacht, wordt het weer donker en koud. Dan is het tijd om te schuilen en te reflecteren: Was het een goed jaar?!

In de tuin is er altijd iets om te beleven. Dat is zeker zo voor kinderen, maar ook voor volwassenen die nog nieuwsgierig kunnen zijn. Het is een avontuur om van alles te ontdekken & uit te proberen. Welke zaadjes wanneer, welk plantje zal dat worden? En hoe proeft dat?! Welke bee(s)tjes helpen? Vele weetjes om te ontdekken, veel lekkers om te proeven, veel nuttigs om te maken…

De samentuin “Warmoes” in Mol Stokt heeft dit jaar daarom een speciaal programma, in samenwerking met Groei, Het Hommelhof en Marjolein vzw! Iedereen welkom om Moesmeester te worden ­čÖé

Bekijk via deze link het volledige programma.
Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt!
Tot zo!?

PS: Stuur deze info gerust door aan anderen uiteraard – ofwel de link ofwel als document:

Doe mee en ontdek en plezier van tuinieren!