We hadden al eens de zeis boven gehaald en geoefend hoe vroeger gemaaid werd. Nu staat de broodbakkunst in de agenda. Vaak werd ik gevraagd hoe ik dat doe, dat brood bakken met (zuur)dezem. Er zijn wel verschillende manieren en ik  probeer ook graag iets anders. Laatst had ik bv volle granen laten weken en dan met wat meel verwerkt tot brood. Lekker geslaagd. Er is wel duidelijk een Duitse invloed zichtbaar 🙂
Samen met een goede kennis via LETS gaan we mensen samenbrengen die dus met vragen zitten en/ of hun kennis en ervaring willen delen. Wil jij het ook eens proberen maar weet niet hoe beginnen? Of wil je graag van recepten wisselen?
Iedereen welkom op 21 november om 19.30u in Het Rode Labyrint!
Graag inschrijven via info@marjolein-vzw.be

echt volkoren brood

echt volkoren brood – dit is maar één voorbeeldje


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder