Dit jaar was het de derde editie van de transitie-markt in Mol. Zoals het op hun website staat: “Transitiesteden- en dorpen, stellen zich tot doel de lokale gemeenschap voor te bereiden op een toekomst met minder aardolie en een antwoord willen bieden op de problematiek van klimaatverandering. Gemotiveerde bewoners werken ter plekke aan een samenleving die niet meer afhankelijk is van fossiele brandstoffen. Transitie Mol en Balen wilt mensen samenbrengen in hun buurt of hun straat om te dromen over de toekomst.”

Inderdaad is dit een leuk initiatief waar zich Marjolein vzw wel deel van voelt. We waren dus vol motivatie naartoe getrokken om onze jonge vzw aan anderen voor te stellen en om anderen met dezelfde visie te leren kennen. Spijtig was er even een hevige bui, maar het was niets in vergelijking met wat we eerder dit jaar hebben gezien en zeker niets in vergelijking met de storm die vorig jaar is gepasseerd en het marktje volkomen onmogelijk maakte. Snel was de zon terug en de sfeer sowieso – vele ge├źngageerde mensen met een goed haart en een optimistische kijk & aanpak! Gewoon tof! Ja het kan allemaal beter en we kunnen het gemakkelijk allemaal samen doen ­čÖé

 


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder