Hip hip hoera! Marjolein vzw viert haar 5-jarig bestaan!

Graag zouden we jullie allemaal willen bedanken & uitnodigen.
In plaats van een reuze, overdonderend en verplettend feest, houden we het wel graag gezellig & persoonlijk. Daarom plannen we verschillende, sfeervolle momenten om samen te komen!

Om het ondertussen boeiend te houden, willen we graag om jullie bijdrage vragen en maken er meteen een wedstrijd van:
Stuur maar mooie foto´s door, passend bij de opdracht (zie hieronder)!
Gedurende de zomer zullen we drie keer 5 van de inzendingen trekken. De winnende auteurs mogen met begeleiding telkens erbij zijn wanneer we onze poorten open doen voor bijzondere belevingen.

Deel nemen mag iedereen, via Facebook of via e-mail met vermelding “Wedstrijd 5 jaar Marjolein vzw”.
Samen maken we er een feest van 🙂

Concreet:

* 7.7. – 7.8.2020
Stuur foto´s door van bloeiende marjolein in je tuin of in het wild, al dan niet met kleine “bezoekers” zoals bij of vlinder erop.
Begin augustus zullen 5 inzendingen getrokken worden. De auteurs (en hun begeleiding) worden in de bloemetjes gezet op een VIP tuinkamerconcert: Lieven Van Vaerenbergh & Louis B Burrows spelen in onze tuin!
Op 12 september is je kans om erbij te zijn & hun passie te beleven – reserveer daarom snel je plaats door een mail te sturen!
Neem je klapstoel mee & geniet van zachte en vrolijke klanken, door gitaren & stem gemengd met improvisaties van de natuur.

* 8.8. – 8.9.2020
Stuur foto´s door van een leuk (strip)verhaal of gedicht waar de zinnen met de letters van M-A-R-J-O-L-E-I-N beginnen – wees creatief!
Begin september worden 5 inzendingen getrokken en uitgenodigd (met begeleiding) voor een VIP tuinsafari : kunst van lokale kunstenaars in & verhalen van onze inspiratietuin.
Een “gewone” kunst-tuinwandeling stellen we inderdaad ook open voor iedereen, uiteraard met inschrijving. Hiervoor heb je kans op 5, 6, 19 & 20 september telkens om 15-18u.
Stuur snel een bericht via mail & reserveer je plaats (vermeld je voorkeur van datum & tijdstip)!

* 9.9. – 10.10.2020
Stuur foto´s door van lekkernijen die je maakte met marjolein! Hmmm… dan is iedereen alvast winnaar van watertandende inspiratie…
Begin oktober zullen 5 inzendingen getrokken en uitgenodigd worden voor een bijzonder plantenmarktje – een kleine selectie van cassissalie, colaplant, gele vlinderstruik en meer zal op je keuze staan te wachten! De winnaars van de wedstrijd krijgen alvast een cadeau en mogen eerst hun keuze doen. Wie zich nog via mail inschrijft, mag mee erbij zijn en heeft idem kans om mooie, lekkere planten zijn eigen te maken.

Veel plezier toegewenst!

Marjolein 🙂