Hip hip hoera! Marjolein vzw viert haar 5-jarig bestaan!

Graag zouden we jullie allemaal willen bedanken & uitnodigen.
In plaats van een reuze, overdonderend en verplettend feest, houden we het wel graag gezellig & persoonlijk. Daarom plannen we verschillende, sfeervolle momenten om samen te komen!

Om het ondertussen boeiend te houden, willen we graag om jullie bijdrage vragen en maken er meteen een wedstrijd van:
Stuur maar mooie foto´s door, passend bij de opdracht (zie hieronder)!
Gedurende de zomer zullen we drie keer 5 van de inzendingen trekken. De winnende auteurs mogen met begeleiding telkens erbij zijn wanneer we onze poorten open doen voor bijzondere belevingen.

Deel nemen mag iedereen, via Facebook of via e-mail met vermelding “Wedstrijd 5 jaar Marjolein vzw”.
Samen maken we er een feest van 🙂

Concreet:

* 7.7. – 7.8.2020
Stuur foto´s door van bloeiende marjolein in je tuin of in het wild, al dan niet met kleine “bezoekers” zoals bij of vlinder erop.
Begin augustus zullen 5 inzendingen getrokken worden. De auteurs (en hun begeleiding) worden in de bloemetjes gezet op een VIP plaats tijdens een tuinkamerconcert: Lieven Van Vaerenbergh & Louis B Burrows spelen in onze tuin op 23 augustus! Enkele extra plaatsen zijn via inschrijving ook mogelijk – wees er snel bij!
Neem je picknickdoek of klapstoel & geniet mee van zachte en vrolijke klanken, door instrumenten en de natuur.

* 8.8. – 8.9.2020
Stuur foto´s door van een leuk verhaal dat de letters van M-A-R-J-O-L-E-I-N elk op foto toont – wees creatief!
Begin september worden 5 inzendingen getrokken en uitgenodigd (met begeleiding) voor een VIP tuinsafari : kunst van lokale kunstenaars in & verhalen van onze inspiratietuin, op 19 september. Enkele plaatsen voor een “gewone” kunst-tuinwandeling zijn via inschrijving ook mogelijk. Stuur snel een bericht een reserveer je plaats!

* 9.9. – 10.10.2020
Stuur foto´s door van lekkernijen die je maakte met marjolein! Hmmm… dan is iedereen alvast winnaar van watertandende inspiratie…
Begin oktober zullen 5 inzendingen getrokken en uitgenodigd worden voor een bijzonder plantenmarktje – een kleine selectie van cassissalie, colaplant, gele vlinderstruik en meer zal op je keuze staan te wachten! De winnaars van de wedstrijd krijgen alvast een cadeau en mogen eerst hun keuze doen. Wie zich nog inschrijft, mag mee erbij zijn en heeft kans om mooie, lekkere planten zijn eigen te maken.

Veel plezier toegewenst!

Marjolein 🙂