Even geleden zijn we begonnen aan de werken op zolder. Een goed dak is immers het belangrijkste aan een huis. Daar zullen in de toekomst bv. workshops en bijeenkomsten gebeuren of vrijwilligers kunnen logeren als ze komen helpen in de tuin of bij andere projecten in de buurt.
We zijn tamelijk ver geraakt op eigen kracht, toch dan was hulp nodig. Via ons crew-netwerk kwamen wij bij Jelle Louis terecht die we wegens zijn “out-of-the-box” denken waarderen. Want ja, zo “standaard” glaswol wouden we niet terug hangen, logisch. Hij heeft voor ons het nodige materiaal bezorgd en allerhande vakkennis aangeleerd. Tof dat er ook nog andere collega´s het zagen zitten om af en toe een handje bij te steken. Dit heeft veel vooruit geholpen. Zoals altijd duurt het wel langer als gedacht, maar is zo het tempo juist om de evolutie mee te beleven en mee te groeien.

Volgende stap: meer volk uit de crew-bende uitnodigen en een perma-blitz van maken! Het weekend van 11 tot 14 november staat volop in het teken van de dakwerken.

Heb je ook zin om mee te doen? Laat Het Dan AUB Weten! Dan spreken we af en kunnen het allemaal beter organiseren. Zo wordt het wellicht een leuke leerervaring voor iedereen – en natuurlijk ook wat recreatie wegens weekend enz 🙂


0 reacties

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder