Hadden we al vermeld dat we het autovrij doen? Af en toe spreken we wel autodelen af met buren, kennissen of collega´s. Voor de rest gebruiken we diverse fietsen en fietskarren (en openbaar vervoer), waaronder ook ligfiets,  velomobiel en plooifiets. Voor grote “leveringen” binnen een straal van +-25km is er onze “Carla” (om bv planten en gerief naar aanplant projecten te brengen, of eens naar t containerpark te gaan of zo…).
Lees hier het bericht over de cargo-fietskar !


1 reactie

Tuinkabouters in Balen – Marjolein vzw · 07/11/2022 op 9:16 am

[…] handen licht werk maken – lekker eten & weetjes erbij en de dag is perfect 🙂 Ook onze Carla-Cargo-fietskar als taxi gaf inspiratie aan anderen om nog meer met de fiets te doen. Geweldig! We kijken uit naar […]

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder