Be the change you want to see in the world
Een bekend citaat. Graag zien we het waar worden.
Dus, als we meer duurzaamheid, betere toekomst, biodivers groen, frisse lucht & water, vruchtbare bodem… en gewoon een fijn leven willen dan gaan we dit best ook zelf toepassen, samen. Vaak is het een hobbelige weg om theorie naar de praktijk brengen en willen we hierin een bron van inspiratie & motivatie zijn. De verschillende ideeën & opties mogen zich verspreiden zoals zaadjes naar allerhande plaatsen zodat overal paradijselijke oases opleven.

De eigen inspiratietuin is al rijkelijk aangevuld met eetbare planten & bloemen. Uiteraard zijn er nog meer plannen voor nog meer lekkers & moois,  zowel `gekende` en `vergeten` als ‘nieuwe’ en ‘bijzonder’ groenten, vaste planten, struiken, bomen, klimmers… En is veel ruimte om te experimenteren. Durven, doen, kijken en bewonderen,  leren en aanpassen, dankbaar zijn en smullen… ideeën genoeg. Doorheen de seizoenen is er wel altijd iets te beleven.
Wil je eens erbij komen en dit zien, ervaren en meedoen? Wees welkom tijdens de samentuin-momenten of de tuinwandelingen! Zie in ons agenda voor de volgende data.

Er zijn ook lezingen & workshops om jou te ondersteunen door te groeien in (nieuwe) vaardigheden zodat ook jij jouw weg gemakkelijker kunt vinden en meer kunt genieten van al dan lekkers & moois rondom.
Zit je met een vraag? Laat het dan graag weten! Samen maken we er een leuke activiteit van.

Het mag echter verder gaan dan dit en overal oases opleven! Stel je voor, je gaat op tocht en je wandelt langs snoep-hagen, bloemen en kruiden in overvloed, in jouw eigen tuin of in het stadsparkje of bedrijventerrein… We kunnen zeker met zijn allen leuke projecten bedenken én creëren.
Heb je een idee, maar weet niet hoe beginnen? Laat je ter zijde staan door ervaringsdeskundig advies met luisterend oor. We gaan voor een holistische, mooie, lekkere, biodiverse tuin op maat! Als je wilt dan kan deze versnelt tot leven komen door aanleg samen met de collega´s van de Mier-crew.
Neem contact op als je jouw hartenwens meer ruimte wilt geven <3

In elk geval veel tuinplezier gewenst!
Moge jouw omgeving een oplaadpunt zijn, met rust en gezelligheid <3
Graag tot binnenkort eens!