In de tuin is er van alles te oogsten, zijn er (altijd) wat opknapwerkjes aan de gang, is het (steeds) tijd om te genieten en al beginnen te dromen over nieuwe plannen…

Terwijl zijn we dus nog steeds bezig om ook andere groenprojecten en tuindromen te ondersteunen, en doen we mee bij leuke activiteiten.

Zo eindigt traditioneel Fiesta Mondial de festival-zomer met een fijn, familiaal, eerlijk feest op t laatste weekend van september. Iedereen welkom! Op zondag 29 september is er ook een marktje met verschillende organisaties en verenigingen die leuke workshops aanbieden. Dus naast toffe muziek, lekker eten en sfeer ook taalrijke opties om je kennis & vaardigheden op een leuke manier bij te schaven.

Op zaterdag 5 oktober om 14u is dan iedereen welkom voor een “Tuinsafari” bij ons in Balen!

In elk hoek, onder elk blad en in elk bloem valt er wel iets te ontdekken. Steeds weer is er verandering met de seizoenen heen. Kom mee zien wat er aan kleur, geur, smaakjes, bijzondere plantjes en beestjes te ontdekken valt. Laat je zintuigen prikkelen en geniet! Je hoeft niet erg sportief te zijn want veel kilometers gaan we niet doen en toch zal te tijd snel gevuld zijn met leuke weetjes & proevertjes.
Inkom is vrije bijdrage voor de werking van de vzw
(vrijetijdschecks en alternatieve munten ook mogelijk)

Dan gaan we nog eens de Waskracht-kennis verspreiden!
Op 7 oktober om 19.30u in het Ecocentrum “De Goren” te Mol, door Velt vzw georganiseerd (zie ook Velt agenda)
Op 24 oktober om 19.15u in de Gemeentelijke Basisschool ‘De Puzzel’ in Balen Schoor, in samenwerking met Natuurpunt Balen-Nete, Vormingplus Kempen en de Dienst Mondiale Samenwerking van de gemeente Balen (zie ook agenda Balen)