Inspiratie is één van ons doelen. Vandaag de dag is één (belangrijke) manier om dit online te doen, via een blog en/of sociale media. Alleen… met planten bezig zijn betekend veel buiten te zijn, in eigen tuin of elders. Dat is juist het leuke en wat de passie is van mij, Aline. Daar leer ik veel en kan even veel doorgeven, zie verwondering en vreugde als er iets lekkers en/of moois werd ontdekt, als er plannen voor meer groen & kleur worden gemaakt 🙂 Da zie ik het leven en voel me levendig.
Uiteraard moeten mensen wel weten dat we daarmee bezig zijn en graag allerhande projecten willen ondersteunen. Dus toch maar af en toe achter de computer kruipen…
Het is dan ook geweldig als er mensen over de berichtjes struikelen en er iets mee doen. Ik wil gewoon even vragen om soms geduldig te zijn als er niets “nieuws” is 🙂
Aarzel niet om even te vragen wat er aan het gebeuren is, of we kunnen samenwerken, of ik eens langs kan komen bv voor advies, of jij eens mee op stap in de tuin mag komen enz. Gelukkig gebeurd dit al en dat geeft goesting in meer. Dus voel je vrij om contact op te nemen!

Categorieën: Uncategorized