Juni begint traditioneel met de EcoTuinDagen van Velt vzw. Vorig jaar hadden we ook onze porten open gedaan. Dit jaar doen we mee bij de Ecomarkt op de EcoDemoTuin te Mol! Wees welkom 🙂 Sowieso is dit een heel tof project om te bekijken, met een samentuin, verschillende voorbeeldtuintjes en de bloemenakker. Zondag 2 juni bovendien nog taal van initiatieven om te leren kennen en lekkere hapjes uit de leemoven.
Trouwens, om de hoek is er ook de samentuin “Warmoes” – idem een bezoekje waard. Fijne mensen uit de buurt gaan daar dus samen aan de slag om groenten en fruit te telen, weetjes uit te wisselen, gezellig de tijd op een positieve manier door te brengen en de oogst te delen. Benieuwd hoe dat gaat? Ga/fiets maar naartoe & doe inspiratie op 😉

Tegelijk zal heel de maand juni in Mol een pop-up-winkel gevuld zijn met boordevol ideeën rond “kracht van de lokale gemeenschap” – samen naar een positieve toekomst dus 🙂 Verschillende lokale initiatieven tonen hun aanbod en ondersteunen je graag in jouw zoektocht naar “Transitie” – om het nog net iets beter te doen. Wat dacht je dus om rechtstreeks van de boer te kopen, wat (nieuwe) lekkere vegetarische recepten te leren kennen, ook je bedrijf eens lekker ecologisch te verwennen, je eigen tuin om te toveren tot paradijs, oude kledij op te pimpen, talenten & spullen te ruilen met je buren, of van paardners te leren?
Wees welkom! Doe gratis informatie op van de etalage of kom vrijblijvend binnen voor een babbeltje!
Tip: er is ook een wedstrijd met mooie cadeaus om te winnen 😉
Adres: Voogdijstraat 13 te Mol

We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten!

(Op Facebook is er uiteraard ook informatie over de verschillende evenementen / initiatieven te vinden)